VACVAC Studio teamer op med influencer, Christine Egholm, i nyt designsamarbejde

Et nyt initiativ på den danske børnetøjsfront; et af Danmarks førende firmaer indenfor bæredygtigt børnetøj, VACVAC studio, står klar til at lancere et designsamarbejde med en af Danmarks største influencers, Christine Egholm. En unik børnetøjskollektion med fokus på bæredygtighed, zero-waste og CSR.


Kollektionen er lavet af økologisk jersey af reststoffer, som er blevet opkøbt of transformeret til smukke og unikke styles til børnene. Alle styles er designet af Christine Egholm, ligeledes er farver og mønstre også udvalgt af hende. 

 

Christine siger om kollektionen:  “Ambitionen har været at lave en kollektion af gode basis-styles, som kan mixes og matches på tværs af aldre og køn. Tøjet skulle have barnlig humor, uden at blive spraglet. Det var vigtigt for mig, at bruge kvaliteter, som gav plads til leg og ballade”.

“Vi var ikke i tvivl da det kom til at skulle vælge en design samarbejdspartner; Christine var det helt oplagte valg. Hendes øje for æstetik og nøje valg af materialer og farver passede helt perfekt med vores vision. Desuden er hun mega dygtig til alt hun laver, så det var en drøm for os hun sagde Ja tak!” tilføjer Signe, Designer og medejer hos VACVAC.


Christine Egholm x VACVAC kan købes hos www.vacvac.dk , Babyriget.dk og Lillespirrevip.dk fra tirsdag d. 30 juni kl.9.00. Kollektionen fås i størrelser fra 50 op til 152 og består af 6 styles i 3 forskellig farver, samt et print med croissanter. #ACIExVACVAC


For mere information omkring kollektionen; billeder, udlån mm. Kontakt os på nedenstående adresse:


Kontakt: Josephine Rahbek Wilson, Head of Marketing & Sales, info@vacvac.dk

Tilbage til blog