Om os

Hos VACVAC studio laver vi holdbart og yderst komfortabelt børnetøj, hvor høj kvalitet og et fortløbende stærkt fokus på et langt brugsliv er hoved værdierne i vores design og produktion. VACVAC er som virksomhed GOTS produceret, hvilket sikrer os, at der er stillet krav til alt fra økologisk dyrkning og anvendte kemikalier til spildevandsrensning og social ansvarlighed - hele vejen fra marken til VACVAC - og til dig som kunde. VACVAC tror på at god kvalitet er det det rigtige valg. Vi producerer gennemtestede og lang tids brugbare basic produkter.  Vi inviterer desuden indenfor bag kulisserne i en uforudsigelig branche, hvor vi med vores faste principper om ansvarlighed og social ansvarlighed arbejder hårdt for at gøre en positiv forskel.

Hos VACVAC studio arbejder vi mangespektret med social og miljømæssig ansvarlighed - i tæt samspil med vores dygtige leverandører - men faktisk ser vi også vores forhandlere og kunder som en ufravigelig del af vores værdikæde. Faktum er nemlig, at vi, hver især, har enorm indflydelse, og som brand ved vi, at vi har et stort ansvar for at oplyse og skabe øget bevidsthed omkring vores tøjs påvirkning.

En stor del af vores ansvar ligger også i at producere tøj til et langt brugs-liv, så du forhåbentligt kan nøjes med at købe mindre, men bedre.

Læs mere om vores værdisæt, måde at designe/producere på, og hvordan vi i fællesskab når vores mål.LÆS MERE

Tak, fordi du følger med på vores rejse!

// Team VACVAC