Om os

Hos VACVAC studio laver vi holdbart og yderst komfortabelt børnetøj, hvor høj kvalitet sammen med fokus på et langt brugsliv, er kerneværdierne i vores design og produktion.
VACVAC er som virksomhed certificeret til at kunne producere GOTS certificerede produkter, hvilket sikrer os, at der er stillet krav til alt fra økologisk dyrkning og anvendte kemikalier til spildevandsrensning og social ansvarlighed - hele vejen fra marken til VACVAC - og til dig som kunde.
Vi tror på at god kvalitet er det rigtige valg. Vi producerer gennemtestede og langtidsholdbare standard produkter. Vi inviterer desuden indenfor bag kulisserne i en uforudsigelig branche, hvor vi med vores faste principper omkring definitionen af bæredygtighed og social ansvarlighed arbejder hårdt for at gøre en positiv forskel.

Vi er i tæt samspil med vores dygtige leverandører - men faktisk ser vi også vores forhandlere og kunder som en ufravigelig del af vores værdikæde. Faktum er nemlig, at vi, hver især, har enorm indflydelse, og som brand ved vi, at vi har et stort ansvar for at oplyse og skabe øget bevidsthed omkring produkternes indhold og rejse. 

Læs mere om vores værdisæt, måde at designe/producere på, og hvordan vi i fællesskab når vores mål. 

LÆS MERE

Et stort tak for at du følger med på vores rejse! 
 
VACVAC studio