Størrelsesguide

Størrelsesguide

Størrelserne på vores børnetøj er alderssvarende. Børn er dog forskellige, er bygget forskelligt, og vokser forskelligt. I VACVAC styles er der plads til at bevæge sig. Vi har bevidst valgt at lave vores bukser/leggings/bluser lidt længere med håbet om lang levetid hos det enkelte barn. Et ombuk til at starte med, kan forlænge brugstiden betydeligt. 
Hvis dit barn er på vej op i en større størrelse, altså har været i sin nuværende størrelse i lang tid, så vælg hellere en størrelse større, så I får glæde af tøjet i længere tid. Nogle styles er fittet oversize, og her anbefaler vi at I vaælger den størrelse, barnet er i - i såfald skriver det i beskrivelsen af stylen.
 
Størrelser KIDS:
50 0-1 mdr
56/62 1-4 mdr.
68/74 4-9 mdr.
80/86 9-18 mdr.
92 18-36 mdr.
98/104 2,5-4 år
110/116 4-6 år
122/128 6-8 år
134/140 8-10 år
 
Størrelser MUMMY:
XS-S 
M/L
XL
Vi er alle forskellige, vi er alle lige elskværdige. Hos VACVAC laver vi MUMMY styles ud fra en standardform med former. På hver enkelt MUMMY style vil vi beskrive selve fittet. Alt vores strik er som udgangspunkt oversize. Det vil vi beskrive med "oversize  fit". Basic bluser, leggings mm. vil have et "standard fit" hvilket blot betyder at det sidder til, uden at være slim - fittet til kroppen. Vores BETTER BASIC rib er med god stræk, og kan tilpasses alle former. 
Som udgangspunkt skal du vælge den størrelse du plejer at vælge, ud fra de beskrivelser vi giver på stylen. 
 
Husk endelig, at give tøjet nyt liv, når ben og arme er blevet for lange. 
 
Har du spørgsmål? Så kontakt os endelig på info@vacvac.dk