Fra England til Danmark til Tyskland. Når tøj går i arv.

En af de vigtigste ting i VACVAC’s verden er at vores tøj er lavet til at gå i arv. Vi udvælger kun de bedste kvaliteter som kan holde til både leg og vask. Og stadig være top fine til at gå i arv til mindre søskende. Eller familie og venner. Det er så vigtigt for den verden vi lever i, at vi undgår overforbrug, og lærer vores børn dette. Og hvorfor ikke starte fra de er helt små?

Her er en lille bæredygtig solstrålehistorie; eller to - fra en af vores egne.

‘Min rejse hos VACVAC startede da jeg fik tilsendt lidt stribet merino uld til min søn kort efter han blev født. VACVAC’s første uld kollektion. De blå stribede Charlie leggings blev hurtigt en favorit herhjemme og Leander (min søn) elskede dem. Men med forældre som er henholdvis 180cm og 184cm høje, voksede de små babyben også hurtigt ud af dem (desværre). Da de fine leggings var så gode som nye valgte jeg at give dem til min nyfødte nevø, så han kunne få glæde af dem. Her, et halvt år senere bruger han dem stadig og det siges det er hans yndlingsbukser 💙

I samme omgang fik min nevø en hvid pima bomuld Bobbie body (Leander var også blevet for lang til den). Bodyen var det blødeste og dejligste, til trods for det ‘bare’ var en basis body. Da min nevø for nogle måneder siden voksede ud af den, valgte min søster at sende den videre til Tyskland, hvor vores kusine netop har født en lille pige. Så nu er Bobbie body’en gået i 3. Generations arv. Er det ikke smukt? Det bliver spændende at se hvem der ender med de blå Charlie leggings og den hvide Bobbie basis body. Måske ender begge dele tilbage hos mig selv til en evt 2’er....’

Sådan en fortælling er præcis hvad vi ønsker at høre fra jer derude; hvordan I får det mest mulige ud af det tøj vi kreerer til jeres børn. Det varmer vitterligt vores bæredygtige hjerter at dette kan lade sig gøre ♻️🌏

 

Tilbage til blog