RE:VAC

Vi tager imod dit brugte børnetøj!

Hos os kan du bruge dit brugte børnetøj eller accessories, som valuta på vores hjemmeside. Hos VACVAC studio mener vi, at alle bør genbruge så vidt muligt, og det slår vi nu et slag for!

Sådan sælger du dit brugte børnetøj til os
Da det er genbrugt tøj som vi gerne vil kunne sælge videre via vores webshop med god samvittighed, er vi nødt til at håndplukke det bedste. Tøjet skal derfor være i god stand og godkendes af os.

Det foregår på den måde, at du sender os en besked via Instagram eller på info@vacvac.dk. Her skal du medsende billeder af tøjet og en kort beskrivelse af materiale, mærke og størrelse. Herefter vil vi vurdere, hvilket tøj vi kan tage imod.

Grundlæggende krav til tøjet
For ikke at spilde din tid har vi opstillet nogle grundlæggende krav til det tøj vi tager imod, se nedenfor:
  • Tøjet skal være i god stand (dvs. ikke for meget fnuller, huller, pletter eller lignende)
  • Det skal være vasket i parfumefri vaskemiddel og skyllemiddel
  • Ingen røg
  • Vi modtager som udgangspunkt kun følgende mærker: MarMar, Soft Gallery, WHEAT, Petit by Sofie Schnoor, Joha, Popupshop, Konges Sløjd, Zara, Engel, FUB, HUMMEL, LIEWOOD. Men hvis du ligger inde med andet guld, skal du være velkommen til at høre os om vi er interesseret.

Som udgangspunkt giver vi 10-15% af den oprindelige pris for dine varer, når den er blevet godkendt hos os. Har du fra 10 stk. godkendte styles og opefter, betaler vi for fragten. Der vil blive oprettet en personlig rabatkode til dig med varernes aftalte værdi, denne udløber først når den er brugt på vores webshop eller efter 5 år.

OBS! Vær opmærksom på, at værdien af de brugte godkendte styles udelukkende kan bruges på vores egen webshop www.vacvac.dk, til køb af nye eller brugte varer.