VACVAC Studio lancerer ny bæredygtig SS20 kollektion

VACVAC studio, har netop lanceret deres forår/sommer 2020 kollektion. Det er VACVAC’s mål at lave bæredygtigt børnetøj med en zero-waste tilgang til produktionen og et helt unikt forhold til CSR, især blandt leverandører.


Hele kollektionen er udelukkende produceret fra ‘dead-stock’; små guld grupper af reststoffer som VACVAC har opkøbt og omdannet til de mest komfortable og tidsløse styles. Normalt ville disse stoffer skulle brændes eller smides ud. Hvor muligt, er der valgt stof som er enten af økologisk bomuld eller andre naturfibre.


“SS20 kollektionen er designet med øje for selv de mindste detaljer og med masser af plads til leg. Det er utroligt vigtigt for os at tøjet kan holde og er lavet i sådan en kvalitet at det kan gå i arv til mindre søskende. Vi går efter mindst muligt spild og elsker genbrug. På den måde er vi ikke kun bæredygtige i vores produktion, men også hele vejen ud til forbrugeren. Vi har et ønske om at forbrugeren lærer, at passe rigtig godt på deres tøj” siger Signe, Designer og medejer hos VACVAC.


“Sidste år så vi en stort fremskridt i salg og omdømme, så vi er meget spændte på hvor denne kollektion tager os hen. Foruden det danske marked er vi mere end klar til at udforske det internationale marked og sprede vores bæredygtige budskab” siger Karina, medejer hos VACVAC.


Hele kollektionen kan nu købes hos www.vacvac.dk og fås i størrelser fra 50 op til 152. 


#vacvacbørn#vacvacmummy#zerowaste

 

 

Zurück zum Blog