Hvordan er VACVAC studio bæredygtige?

🍂 Vi arbejder udelukkende med leverandører der er bæredygtigt certificeret inden for både miljøet og social ansvarlighed.

🍂 Vi får små kollektioner hjem, der alle er helt unikke. Vi finder små guldgruber af luksus metervarer og forvandler dem til VACVAC styles. Metervarer der enten skal brændes eller smides ud, selvom det intet fejler, overproduktion.

🍂 Vi arbejder altid ud fra den viden, at det er mennesker, ligesom du og jeg, der sidder på den anden side af skærmen, og de skal behandles med respekt og forståelse, præcis som vi gerne selv vil behandles. Selvom de sidder i et miljø og en branche, der ikke har dette som en selvfølge, desværre.


🍂 Vi sætter de ansattes (dem på systuerne mm) ve og vel højere end fx økologisk metervarer. For os giver økologi ingen mening, hvis ikke tøjet er produceret med god samvittighed i forhold til de ansattes rettigheder. (tilgang til vand, mad, pauser, toilet, lys, max 10timers arbejdsdag osv osv).
Ikke, at vi ikke vælger økologi, for det gør vi selvfølgelig når muligheden byder sig, men CSR (corporate social responsibility) vejer højere.

Foto lånt af Fie Frøling @woodlandwhim

Tilbage til blog