×

Tiden efter optagelse, VACVAC

person udgivet af: Signe Østerlind Jensen list i: Journal på:

Her kommer en af de gode historier om en lille iværksættervirksomhed, der i det sidste halve år har oplevet en succes, som desværre kun er få forundt grundet den verdensomspændende pandemi. Igen vil jeg gerne udtrykke min største medfølelse for alle Jer, der har måtte opgive Jeres drømme og på den ene eller anden måde er blevet ramt ekstra hårdt.

Historien handler om VACVAC studio. 

VACVAC studio har i den grad oplevet fremgang det sidste halve år. Vi fik ikke den ene investering - og heldigvis for det - for så fik vi en anden. Ikke mange uger efter optagelserne dukkede det perfekte match op. Og det blev til et ja tak fra begges sider. 

Vi har nu nogle investorer, der forstår vores koncept og alvoren i en broget tekstilbranche. Jeg er stadig boss i egen biks, og det er fuldstændig essentielt for mig, for sådan arbejder jeg bedst. VACVAC er langt fra færdig med at "gøre det anderledes", og 2021 bliver uden sammenligning helt og aldeles skelsættende for vores arbejde på den anden side af jorden, primært i Bangladesh. Det kan ikke undgås, for mig i hvert fald, at få en personlig relation til mine leverandører, og det vil nogle måske mene er uklogt, men for mig giver det mening. Jeg vil faktisk ikke undvære den.

VACVAC studio er i gang med at blive GOTS-certificeret, hvilket vi er mere end bare stolte af. Det giver os helt nye muligheder, og med den første kollektion i sensommeren 2021 åbner vi op for engrossalg. Det er noget med croissanter, hvis det siger Jer noget?

Med lanceringen af engros Croissant Love kollektionen (en del af vores Better Basic koncept), har vi også en anden agenda. Og vi håber og tror på, at både detailen og slutforbrugeren er klar til at tage et fælles ansvar.

”Et stærkt bæredygtighedsfokus er helt essentielt, for vi er alle med til at sætte et stort fedt fodaftryk hos både mennesker og miljøet, når vi producerer og forbruger tøj. Vi må alle tage ansvar og træffe de bedste beslutninger – såvel producenter som leverandører, detailen og slutforbrugere.” - Signe, ejer VACVAC studio

VACVAC studio er blevet flere "på kontoret". Mine investorer kommer med en god, grundlæggende tillid til og tro på mennesker. Oveni har de en knowledge på områder, hvor min egen gevaldigt halter. Match made in heaven! Dag for dag bliver brandets identitet stærkere, og jeg bliver mere sikker i den rejse, jeg forventer og vil have med VACVAC studio. Stille og roligt vokser virksomheden, ikke for meget, ikke for lidt, lige tilpas. Og det føles godt. 

2021 byder selvfølgelig på nogle collabs; nogle I allerede kender til med nyt design, og som jeg personligt er lykkelig for havnede lige hos mig - Og så nogle nye, hvoraf der især er et bestemt, jeg glæder mig umådeligt til. Jeg er glad og taknemmelig for alle de dygtige damer, der har kigget min vej og fundet mig og VACVAC studio interessant. For ja, det er af uransaglige årsager (ironi kan forekomme) kvinder, der finder børnetøj mest interessant. 

Og så lige en kæmpe tak til de få men hamrende dygtige, der arbejder tæt sammen med mig, og som gang på gang redder min bagdel og samler op, der hvor jeg glemmer eller ikke har tiden. Og ikke at forglemme mine ambassadører, som har en kæmpe andel i den succes, der er tilkommet VACVAC studio. 

Tak for at finde VACVAC studio interessant og kigge vores vej. Jeg lover Jer, at vi gør os umage med vores målsætninger. Vi kan altid blive bedre. Vi kan og skal udvikle os. Måske du er blevet nysgerrig på, hvordan tingene reelt forholder sig i tekstilbranchen? - så følg gerne med på vores Instragram @vacvacstudio. Her går vi ofte backstage i vores arbejde og ligeledes serverer den rå virkelighed. 

Signe, ejer VACVAC studio

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind istedet Eller Nulstille kodeord